Последна актуализация: 23 май 2018


В контекста на Общия регламент за защита на данните (AVG) също е важно да знаете следното.

Ние сме наясно, че ни се доверявате. Следователно ние разглеждаме това като наша отговорност да защитаваме вашата поверителност. На тази страница ви информираме каква информация събираме, когато използвате нашия уебсайт, защо я събираме и как я използваме, за да подобрим вашето потребителско изживяване. По този начин разбирате как точно работим.

Тази политика за поверителност се отнася за услугите на Body and Gym Shop. Наясно сте, че Body and Gym Shop не носи отговорност за политиката за поверителност на други сайтове и източници. Използвайки този уебсайт, вие приемате политиката за поверителност.

Body and Gym Shop зачита поверителността на всички потребители на своя сайт и гарантира, че личната информация, която предоставяте, се третира поверително. Смятаме, че е важно да имате пълен достъп по всяко време (под моя акаунт) до данните, които обработваме, да правите промени и да можете напълно да се отпишете от бюлетина и / или да се отпишете с вашия акаунт. За всички въпроси, възражения, заявки и / или допълнителна информация можете да се свържете с нас по всяко време privacy@bodyengymshop.nl.

Данни, които обработваме

• Име и фамилия
• Телефонен номер
• имейл адрес
• Данни за адрес (ако са посочени с вашата поръчка / акаунт)
• IP адрес
• Данни за местоположение
• Информация за вашата дейност на нашия уебсайт
• Интернет браузър и тип устройство

Специални и / или чувствителни лични данни, които обработваме
Нашият уебсайт и / или услуга няма намерение да събира данни за посетители на уебсайт по-млади от 16 години. Освен ако нямат разрешение от родители или настойник. Въпреки това, не винаги можем да проверим дали даден посетител е по-стар от 16. Затова съветваме родителите да бъдат включени в онлайн дейностите на децата си, за да предотвратят събирането на данни за деца без съгласието на родителите. Ако сте убедени, че сме събрали лична информация за непълнолетно лице без това разрешение, моля, свържете се с нас чрез privacy@bodyengymshop.nl, разбира се, веднага ще премахнем тази информация.

За каква цел и на каква основа обработваме лични данни
Body and Gym Shop обработва вашите лични данни за следните цели:
• Обработка на плащане
• Изпращане на направената ви поръчка
• Изпращане на нашия бюлетин
• Да може да ви се обади или да ви изпрати имейл, ако това е необходимо, за да можем да извършваме нашите услуги или ако имаме допълнителен въпрос относно вашата поръчка
• Body and Gym Shop анализира вашето поведение на уебсайта с цел подобряване на уебсайта и адаптиране на гамата от продукти и услуги към вашите предпочитания.
• Body and Gym Shop също обработва лични данни, ако по закон сме задължени да го направим, като например данни, които ни трябват за данъчната ни декларация.

Преглеждайте, променяйте или изтривайте данни
Имате право да преглеждате, коригирате или изтривате личните си данни. Освен това имате право да оттеглите съгласието си за обработка на данни или да възразите срещу обработването на личните ви данни от Body and Gym Shop и имате право на прехвърляне на данни. Това означава, че можете да изпратите искане до нас за изпращане на личните данни, които държим за вас, в компютърен файл до вас или друга организация, посочена от вас.

Можете да изпратите заявка за достъп, корекция, изтриване, прехвърляне на лични данни или искане за оттегляне на вашето съгласие или възражение срещу обработването на личните ви данни до privacy@bodyengymshop.nl.

Shop and Gym Shop също така биха искали да посочат, че имате възможност да подадете жалба до националния орган за защита на данните, нидерландския орган за защита на данните. Това е възможно чрез следната връзка: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Използване на нашите услуги
Когато се регистрирате за някоя от нашите услуги или направите поръчка с нас в уеб магазина, ви молим да предоставите лична информация. Тези данни се използват за извършване на услугата. Данните се съхраняват на защитени сървъри на Body and Gym Shop или тези на трета страна в Холандия. Няма да комбинираме тези данни с други лични данни, които имаме.

Как защитаваме личните данни
Body and Gym Shop взима сериозно защитата на вашите данни и предприема подходящи мерки за предотвратяване на злоупотреба, загуба, неоторизиран достъп, нежелано разкриване и неоторизирани промени. Ако смятате, че вашите данни не са защитени правилно или има индикации за злоупотреба, моля, свържете се директно с нашите клиенти, чрез нашата форма за контакт или чрез privacy@bodyengymshop.nl.

Какво правим в случай на нарушение на данните?
Когато бъде открито нарушение на данните, веднага ще го затворим. За целта имаме екип, който може да действа много адекватно и бързо. След това ще информираме и холандския орган за защита на данните в рамките на 72 часа след констатираното (и затворено) нарушение на данните.

Споделяне на данни
Ние никога няма да споделим вашите данни с трети страни, непоискани или без ваше разрешение, освен ако това не е необходимо за обработка на плащането или изпращане на вашата поръчка.
Ние използваме MultiSafePay и AfterPay за обработка на плащания (плащане след това). Ние използваме PostNL, за да изпратим вашата поръчка по пощенски колети. Във всички случаи това се отнася до холандските компании, които приемат много сериозно правата ви за поверителност, напълно осъзнават вашите права и опции за поверителност в съответствие с AVG и се придържат към тях.


Съобщение
Когато ни изпратите имейл или други съобщения, можем да ги запишем. Понякога ви молим за вашата лична информация, която е от значение за въпросната ситуация. Това дава възможност за обработка на вашите въпроси и отговор на вашите заявки, например по отношение на вашата поръчка. Данните се съхраняват на защитени сървъри на Body and Gym Shop или тези на трета страна. Няма да комбинираме тези данни с други лични данни, които имаме. Можете да се отпишете от нашия бюлетин по всяко време, да изтриете акаунта си или да заявите заявка privacy@bodyengymshop.nl.


Бисквитки
Какво е бисквитка?

Ние използваме бисквитки на този уебсайт.
„Бисквитката“ е прост малък файл, който се изпраща заедно със страници от този уебсайт [и / или Flash приложения] и се съхранява от вашия браузър на твърдия диск на вашия компютър.
Информацията, съхранявана в тях, може да бъде изпратена обратно на нашите сървъри при последващо посещение.

На нашия уебсайт са включени бутони за популяризиране („харесване“) или споделяне („туит“) уеб страници в социални мрежи като Facebook и Twitter.
Тези бутони работят с парчета код, които идват от самия Facebook или Twitter.
Бисквитките се поставят с помощта на този код. Ние нямаме влияние върху това.
Прочетете декларацията за поверителност на Facebook или Twitter (която може да се променя редовно), за да прочетете какво правят с вашите (личните) данни, които обработват чрез тези бисквитки.

Информацията, която събират, се прави анонимна, доколкото е възможно. Информацията се прехвърля и съхранява от Twitter, Facebook, Google + и LinkedIn на сървъри в Съединените щати. LinkedIn, Twitter, Facebook и Google+ + се придържат към принципите на Safe Harbor и са свързани с програмата за безопасно пристанище на Министерството на търговията на САЩ. Това означава, че съществува подходящо ниво на защита за обработка на всякакви лични данни.


Google Analytics
Този уебсайт използва Google Analytics, услуга за уеб анализ, предлагана от Google Inc. ( "Google"). Google Analytics използва бисквитки, които ви позволяват да анализирате използването на уебсайта. Информацията, събрана от бисквитката за използването на този уебсайт, обикновено се изпраща до сървър на Google в САЩ и се съхранява там. Ако анонимизацията на IP е активирана на този уебсайт, тогава вашият IP адрес ще се изисква от Google в рамките на текстовата настройка Техническа настройка Доклад за одит https://www.bodyengymshop.nl/ 7 2. Защита на данните и сигурност Държавите-членки на Европейския съюз или в другите държави-членки, които са част от Европейското икономическо пространство, се съкращават предварително. Само в изключителни случаи пълният IP адрес се изпраща до сървър на Google в САЩ и се съкращава там. В полза на собственика на уебсайта Google ще обработва тази информация, за да следи как използвате уебсайта, да подготвя отчети за дейностите на уебсайта за собствениците на уебсайтове и да предлага други услуги, свързани с използването на уебсайта и интернет. IP адресът, изпратен от вашия браузър като част от Google Analytics, не е свързан с други данни от Google. Можете да предотвратите запазването на бисквитките, като изберете подходящата настройка във вашия браузър. Бихме искали да отбележим, че в този случай може да не можете да използвате всички функции на този уебсайт в най-пълна степен. Освен това можете да попречите на данните, събрани от бисквитката и свързани с използването на уебсайта (включително вашия IP адрес), да бъдат изпращани до Google, съхранявани и тези данни да се обработват от Google чрез приставката на браузъра, достъпна под следната връзка за да изтеглите и инсталирате: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=bg


HotJar & New Relic
За да картографираме и анализираме използването на нашия уебсайт, използваме инструмента за уеб анализ HotJar и New Relic, предлаган от HotJar и New Relic. Освен всичко друго, бисквитките ни позволяват да видим колко често се посещава уебсайтът ни и кои страници на нашия уебсайт се преглеждат най-много. Събраната информация се обработва в статистически данни и се използва от нас за оптимизиране на нашия уебсайт. Събраната информация не се използва от нас, за да ви идентифицира като личност.

Начини на плащане
За да получите поръчката си, можете да използвате редица методи на плащане, като iDEAL, PayPal, кредитна карта, Bancontact, банков превод, Sofort и AfterPay (плащане след това). За AfterPay компанията AfterPay (външно) ще извърши така наречената оценка на кредитоспособността, която се извършва въз основа на редица елементи, включително вашето име и данни за адрес. Когато преминете през тази оценка, ще получим одобрение от AfterPay, след което ще работим по поръчката. След това обработката на плащането на свързаната фактура се обработва от AfterPay.

Право на преглед и коригиране или изтриване на вашите данни
Имате право да поискате достъп до, корекция или изтриване на вашите данни. Вижте нашата страница за контакти за това.
Причината, поради която понякога се налага да съхраняваме вашите данни, е да обработваме вашата поръчка (и) в добър ред и / или да ви информираме чрез електронна поща (бюлетин).

Отменете абонамента за бюлетин
Когато се регистрираме за нашия бюлетин, ние използваме предоставената от вас информация, за да ви изпратим бюлетина.
След регистрация можете да се отпишете по всяко време за (получаване) на бюлетина чрез връзка в долната част на всеки бюлетин или чрез изпращане на имейл на webmaster@bodyengymshop.nl

За да предотвратим злоупотреба, можем да ви помолим да ви идентифицираме адекватно.
Когато става въпрос за достъп до лични данни, свързани с бисквитка, трябва да изпратите копие на въпросната бисквитка.
Можете да намерите това в настройките на вашия браузър.

Повече информация за бисквитките?
Можете да намерите повече информация за бисквитките на следните уебсайтове:

Cookierecht.nl

Асоциация на потребителите: “Какво представляват бисквитките?"
Асоциация на потребителите: “За какво са бисквитки?"
Асоциация на потребителите: “Изтрийте бисквитките"
Асоциация на потребителите: “Деактивирайте бисквитките"
Вашите онлайн избори: „Ръководство за онлайн поведенческа реклама"

промени
Тази декларация за поверителност е съобразена с използването и възможностите на този сайт. Всякакви корекции и / или промени в този сайт могат да доведат до промени в тази декларация за поверителност. Ето защо е препоръчително да се консултирате редовно с тази декларация за поверителност.

Въпроси и обратна връзка
Ние редовно проверяваме дали спазваме тази политика за поверителност. Ако имате въпроси относно тази политика за поверителност, можете да се свържете с нас чрез нашите данни за контакт;

Информация за контакт и отговорник
За въпроси или повече информация можете да се свържете с нас, като използвате детайлите по-долу.
Можете също да насочите всичките си въпроси, искания или други проблеми, свързани с поверителността / данните, на privacy@bodyengymshop.nl.


Това включва и администратора по смисъла на Закона за защита на личните данни (Wbp) и Общия регламент за защита на данните (AVG / GDPR):

Магазин за тяло и фитнес
Съдия Тербрегзе Роттекаде 178
3055 XH Ротердам, Холандия
+ 31 (0) 10 - 818 34 36

Електронна поща: info@bodyengymshop.nl
Номер на търговската камара: 54121833
ДДС номер: NL134064872B01